Izuzetno uspešna formula hidroizolacionih proizvoda preduzeća IZOMAKS, osnovanog 1990. godine, kao i fleksibilna politika rukovođenja, svrstala nas je u red vodećih lidera u proizvodnji tečnih hidroizolacionih materijala u svetu.

Preokreni protivnika u saveznika!

Vođeni ovom starom filozofskom mišlju IZOMAKS je razradio i stvorio svoje neponovljive i unikatne materijale za hidroizolaciju:

Proizvod, koji se razređuje vodom – protiv vode!

Više od 26 godina, iznad 20 000 klijenata u različitim krajevima sveta koriste proizvode IZOMAKS-a, postižući sigurne i dugotrajne rezultate. Samo nakon nekoliko premaza, posle 2-3 dana, imaćete perfektnu hidroizolaciju, koja će Vam garantovati sigurnost duže od 10 godina.

IZOMAKS – to je jedna od naj uspešnijih ekoloških sistema za krovnu izolaciju, dokazana više od 26 godina! Jednostavno i efikasno, neovisno od vrste i reljefa osnove, dobijate elastični, kontinuirani i dugotrajni hidroizolacioni sloj.

Odličan hidroizolacioni kvalitet, široka paleta primene po tehnologiji, koja ne zahteva specijalne uslove izvedbe, ekološki materijal, dugotrajnost, konkurentne cene – to su najsažetije karakteristike proizvoda IZOMAKS – proizvod bez konkurencije!

Petar Bajčev
direktor IZOMAKS-a

Hidroizolacioni materijali IZOMAKS su originalni proizvodi registrovani u Kancelariji za patente. Materijali su sertifikovani u skladu sa Pravilnikom o osnovnim zahtevima i ocenjivanje usaglašenosti građevinskih proizvoda za koje postoji izdate BTO. IZOMAKS sertifikovan prema standardu ISO 9001: 2008 opseg: proizvodnja i prodaja vodootpornih proizvoda „IZOMAKS“ i implementacija hidroizolacionih premaza.

Uz pomoć tehničke ekspertize Centra za istraživanje i dizajn na Univerzitetu za arhitekturu, građevinarstvo i geodeziju u Sofiji, uspostavljena je stalnost i očuvanje kvaliteta proizvoda hidroizolacije „IZOMAKS“ preko 10 godina, pod realnim uslovima rada.

Već nakon kraćeg vremena hidroizolacija IZOMAKS Vam dokazano garantuje mir. I najvažnije: svako to može da uradi samostalno!

Dobijeni pokrov je elastičan, pokriva 100% od osnove, bez šavova i slojeva, ceo jedan sloj od kraja do kraja; bez mogućnosti preklapanja omekšavanje ili tečenja; takođe i odloženog starenja – trajnost preko 10 godina dokazao – više od 1,3 miliona kvadratnih metara hidroizolacije, uz garanciju IZOMAKS-a.

Sa nama i potop nije strašan !!!