IZOMAKS je izveo popravku krova površine 13200 kvadratnih metara

Svi znamo da kada osoba daje svoj novac za nešto što će koristiti najmanje pet godina, traži za svoj novac najpouzdaniju i najpovoljniju ponudu.

Obratila nam se firma  Hyundai Heavy Industries Co. Bъlgariя, sa zahtevom za rešavanje prokišnjavanja ravnih krovova na proizvodnim pogonima.

Zbog ozbiljnosti problema i veličine investicije dogovoren je susret predstavnika investitora firme Hyundai Heavy Industries Co. Bъlgariя  kao i predstavnika izvođača radova firme Isomax ood Petra Bajičeva na kome je odlučeno da hidroizolaterske radove izvede firma Isomax ood. Sofija iz razloga što su ispunjavali sve uslove koje je zahtevao investitor.

Počeli smo u julu sa  popravkom  krova radionice za zavarivanje sa površinom od 3.300 kv.m.  i nastavili sa krovom  glavne proizvodne zgrade sa površinom od 13.200 kvadratnih metara, čime smo obezbedili od prokišnjavanja najvažniji deo fabrike – proizvodnju.

Projekat  HHI Co . se nalazi na  drugom  mestu  u našoj klasifikaciji najvećih po obimu poslova izvedenih na jednom objektu, pri  čemu je rekord  20 000 kv.m. u 2003. godini.